Werkbegroting

Voordat u gaat bouwen heeft u uiteraard een werkbegroting nodig. Van Tiem Bouwmanagement kan een dergelijke werkbegroting voor u maken, samen met alle andere calculaties en begrotingen.

Een werkbegroting geeft u vele voordelen

Al vanaf de ontwerpfase kan Van Tiem Bouwmanagement begrotingen opstellen. Door al vanaf het begin bij het bouwproject betrokken te zijn, is het makkelijk om een elementenbegroting op te stellen. Doordat er dan een begroting is van alle onderdelen en elementen in het bouwwerk krijgt u ook een goed inzicht in de bouwkosten. Alle berekende manuren worden weer omgezet in een werkbegroting. Door Van Tiem Bouwmanagement bij het complete bouwproces in te zetten, kunt u meer dan tien procent besparen op uw bouwkosten.

werkvoorbereiding

Voor bouwbedrijven verzorgen wij het complete traject van werkvoorbereiding. Van Tiem Bouwmanagement controleert de werktekeningen van de architect en constructeur naar aanleiding van de contractstukken. Wij controleren op diverse onderdelen op basis van standaard checklisten die we met zorg hebben samengesteld. Zo borgen wij de kwaliteit van het werk. Ook hebben wij een draaiboek c.q. werkplan ten behoeve van de complete werkvoorbereiding.

Om het tijdspad goed te kunnen bewaken, stellen wij in overleg met de projectleider van het project (aannemer) een overall-planning op, waarbij alle disciplines en relaties worden aangegeven.

Na het verwerken hiervan verstrekken wij de werktekeningen aan onderaannemers en leveranciers voor het maken van installatie- en werkplaatstekeningen. Deze tekeningen worden vervolgens gecontroleerd en op elkaar afgestemd.

Vervolgens brengt onze werkvoorbereiding onze kennis en kunde over op de uitvoering van het bouwbedrijf. Tijdens het bouwproces houden wij diverse werkbesprekingen met de betrokken partijen.

gallery

gallery

Wat wij doen

Wat wij doen

projecten

Projecten

offerte

Offerte

Copyright 2018 VT Bouwmanagement BV

Postbus 4271 5004 JG TILBURG, the Netherlands / info@vantiembouwmanagement.nl