Wat wij doen

Alleen het beste bouwresultaat dankzij Van Tiem Bouwmanagement

Door vele jaren van praktijkervaring in alle sectoren van de bouw daar staat alleen Van Tiem Bouwmanagement voor.
Directeur Eigenaar G.W.M. van Tiem die ooit begon ( 25 jaar geleden ) in de B&U sector.
In die tijd doorliep hij bij verschillende toonaangevende bouwbedrijven diversen UTA functies waardoor hij heden een rugzak vol bouwkennis heeft verzamelt. Deze vergaarde kennis past hij heden toe bij tal van prestege projecten, als zowel in de woningbouw als Utiliteitsbouw.

Zo deed ik kennis op als Tekenaar, Uitvoerder, Projectleider, Calculator, Directievoerder, Technisch Directeur en tot slot als Algemeen Directeur.

Door deze breed georiënteerde kennis in de bouwwereld profiteert u hiervan als Klant particulier, bedrijf, overheid en woningcorporaties.

Deze rugzak aan bouwkennis en zeer ruime ervaring gaat u ontvangen.

Valkuilen binnen de bouw – met Van Tiem Bouwmanagement voorkomt u deze zeker!. Bovendien helpen we u waar nodig met praktische technisch verantwoorde oplossingen. Doordat we opgroeiden tussen de bouwmaterialen van Woningbouw en Utiliteitsbouw projecten, zagen we kans om de faalkosten sterk te reduceren en hebben we door besparingen en of slimmer te werken veel bouwtijd en dus geld kunnen besparen.

Succes voor iedereen dankzij een professionele begeleiding

Spreekt u de taal van uw architect, aannemer en onderaannemers? En spreken zij uw taal? Vaak niet. Toch wil iedereen tevreden zijn ?. Daar gaan wij voor zorgen !. Want wij spreken de taal van u en de bouwers en geven ruimte aan ieders wensen. Om tot een goed eindresultaat te kunnen komen neemt u gezamenlijk de beslissingen.

Meer weten over Van Tiem Bouwmanagement?.

Ontdek hoe uw bouwplan slaagt. Binnen budget. Op tijd. En hoge kwaliteitsnorm.
Precies volgens uw gezamenlijke opgestelde PVE programma. Maak een vrijblijvende afspraak. Wij komen dan graag bij u thuis of op kantoor.

gallery

gallery

Wat wij doen

Wat wij doen

projecten

Projecten

offerte

Offerte

Copyright 2018 VT Bouwmanagement BV

Postbus 4271 5004 JG TILBURG, the Netherlands / info@vantiembouwmanagement.nl